FAQ

Varför har ni ändrat koncept?

Det finns många svar på den frågan. Men den stora anledningen är att ägaren efter sju år kände att det var dags att göra något nytt. Något som får ”adrenalinet att pumpa igen” och som har mer koppling till hans bakgrund som marknadsförare. Läs artiklar som publicerades vid lansering: Ett nytt kapitel i AOH-boken och Leif blickar tillbaka mot framtiden.

Men kan inte ägaren göra en sak och redaktionen en annan?

Tyvärr är redaktionen och ägaren en och samma person. Visserligen har det funnits anställda skribenter genom åren men arbetsbördan med att driva en sajt som AOH är oerhört krävande. Det skulle behövas 4-5 medarbetare för att driva en sajt på ägarens ambitionsnivå. Under de sju år sajten var en nyhetssajt (25/8 2005-2/7 2012) var den uppdaterad med nyheter 2423 dagar av totalt 2511. Alltså enbart 88 dagar utan uppdaterad sajt!

Blir det inga nyheter på sajten?

Klart det blir. Däremot kommer vårt eget redaktionella arbete bara att beröra vårt konceptområde (bevakning av cuper, allmänt om cuper, ASICS CUPTOUR etc.). Dessutom blir det säkert krönikor och debattartiklar som behandlar andra frågor.

Däremot kommer inte frekvensen av egenproducerade texter bli som den varit under tiden som nyhetssajt. Det kan dröja rätt länge mellan det sker. Som sagt, vi är inte en nyhetssajt längre.

Vad händer med den breda nyhetsbevakningen..?

Den genereras via vår nyhetsbox uppe i högra hörnet på sidan. Där har vi byggt en teknisk lösning som via RSS-kodeer ”tankar in” nyheter från en mängd olika handbollsaktörer. Den boxen kommer att utökas successivt till att på sikt innehålla alla tillgängliga nyhetskällor.

Hur kommer nu att jobba med Twitter och Facebook?

Det kommer att hända en hel del grejer där, som vanligt blir det nyhetstips, texter om sånt som händer men som kanske inte "platsar" som redaktionellt reportage på sajten och givetvis även tävlingar och massor av annat smått och gott...

Följ oss på www.facebook.com/AlltOmHandboll och på twitter _AOH_

Hur får man med sin blogg, cup, klubb, media i er nyhetsbox?

Självklart! Skicka in ert RSS-flöde så kommer ni med, det kan gälla både lagsidor, föreningssidor eller er cupsida. Om du är osäker om vad RSS är, kontakta er webbmaster, han/hon måste ha koll på det. OBS Det måste vara en RSS-kod av standardlösning.

Varför bevakar ni inte USM längre?

Det var AOH som ”uppfann” USM-begreppet och vi har genom åren jobbat stenhårt med att lyfta och marknadsföra svensk ungdomshandboll. Det är något vi är väldigt stolta över och även fått mycket uppskattning för av väldigt många "handbollare" därute. Men allt har sin tid och nu vänder vi fokus mot andra saker. Läs artikeln Därför bevakar vi inte USM.

Vill ni fortfarande ha in texter, bilder, insändare, debattinlägg från era läsare?

Självklart! Läs mer här

Var hittar jag mer info om ASICS CUPTOUR?

Du hittar mer info under ASICS CUPTOUR-fliken i menyn ovan.

Slutspelträden/resultaten i era ASICS CUPTOUR cuper är inte kompletta..?

De lag som finns med i trädet är det som får poäng i cupen (systemet bygger på den informationen vi lägger in där). Läs mer om poängutdelning under regler

Hur kommer CupGuiden att bli?

Den kommer att fungera som tidigare med den stora skillnaden att den på sikt kommer att innehålla alla svenska cuper, både ungdomscuper och seniorcuper. Även de utländska ska läggas in vad det lider.

Vilka Twitterinlägg följer ni?

Vi följer #handboll och #_AOH_. Tanken är att vi följer flöden och inte enskilda personer. Fler intressanta # kan läggas in löpande. Skicka gärna in tips.

Varför ska man logga in längst upp på sidan?

Många av funktionerna på sajten är kopplade till Facebook. Genom deras teknik har vi byggt lösningar så att man till exempel kan gilla cuper, man kan bli fan av sin klubb och en del andra roliga grejer. Givetvis innebär FB-lösningen att en del inte kan ta del av alla funktioner, men utan den skulle vi inte kunnat ha dem alls.

Trots att jag lajkat min klubb eller gjort andra Facebook-kopplade aktiviteter ser jag inte att det kommer med här på sajten..?

Alla dessa funktioner är kopplade till facebook och i och med det finns det ibland en fördröjning i systemet. Det är inget som vi rår över utan ibland tar det helt enklet lite tid för facebooks system och vårt att "prata ihop sig".

#handboll på Twitter
Aktivitet på Facebook
Facebook.com/AlltOmHandboll
Designed by Mononofu and built by Decisign.